Cégünk csak olyan termékeket kivitelez, melynek praktikusságáról, használhatóságáról a gyakorlatban is megbizonyosodik.

 

Rendkívül fontos számunkra a kiváló alapanyagok használata, még ha az költségnövelő tényező is.

 

  • Minden gyermekbútornál egységesen a 25-ös besorolású, rendkívül jó minőségű, felnőtt bútorokhoz használatos szivacsot építünk be. A gyártó által kiállított minőségi tanúsítványt itt olvashatja el. A minőség nálunk alapkövetelmény, hiszen tudjuk, hogy a gyerekek milyen igénybevételnek teszik ki a kisbútorokat játék közben.
  • Az anyagválasztásnál designerünk elképzelései az irányadóak, de ezen belül az önmagunkkal szemben támasztott minőségi követelmény megköveteli a tartós, erős, színvilágában hozzáillő és természetesen anti-allergén anyagok használatát. Sokszor természetesen nem találjuk meg álmaink anyagát egy-egy kollekcióhoz. Ilyenkor egyedi tervezésű, szitanyomással készülő anyagokat készíttetünk. A szitanyomáshoz használt festékanyagok minden moshatósági és egészségügyi követelménynek megfelelnek, melyet a minőségi tanúsítvánnyal alátámasztunk.
  •  

    Ezekből az elvekből nem engedve dolgozunk, hogy vevőink lehető legnagyobb megelégedésére gyönyörű és tartós kisbútorokkal rendezhessék be gyermekeik álomszobáját.

     

    Minőségi tanusítványok

Honlapkészítés