Hercegnő sátor emeletes ágy
Ár: 139000 Ft
Gyönyörű, vidám, praktikus, ötletes megoldású magasított ágy csúszdával és lépcsővel. Teljes natúr borovi fenyő kivitel, ágyráccsal, matraccal. A ágyhuzatokat ajtó (leengedhető reluxával), ablakok, torony díszíti. A matrachuzat és az összes díszítő huzat levehető, gépben mosható rózsaszín vászon. A 120 cm magasan lévő matrac alatt játszósarok van kialakítva. Teljes méret: 190cm széles x 100 cm mély x 240 cm magas. A csúszda kb. 220 cm-re ér ki. Az ágyat mindig igény szerinti méretben készítjük, akár csúszda nélkül is, vagy dupla emeletes ágyként, alul-felül matraccal. Kérje árajánlatunkat.
Megrendelem
 
Regina emeletes ágy
Ár: 129000 Ft
Emeletes ágy 5 cm vastag tartóoszlopokkal, a matrac körül végig vár formájú leesésgátlóval, 160x90 cm-es szivacsmatraccal, levehető, mosható huzattal, sűrű ágyráccsal, lépcsős-tárolós feljáróval, íves íróasztallal. Kérhető fehér vagy rózsaszín bútorlapból, vagy tiszta fenyő kivitelben. Az ágy magassága: 150 cm. Az ágy teljes magassága: 190 cm. Igény szerint a magasságok változtathatók. A függöny és a drapéria bármelyik weblapunkon látható anyagból kérhető.
Megrendelem
 
Emeletes ágy rendszer
Ár: 469000 Ft
2 db 160x90-es gyerekágy elcsúsztatva egymás felett. Az ágyak körül bástya és disney vár formájú díszítő leesésgátlóval. Az alsó ágy alatt görgős fiókokkal, a felső ágy alatt szekrénnyel. Biztonságos lépcsős feljáróval. Az ágyakban 160x90 cm-es tömör, tartós szivacsmatracokkal, melyek huzata levehető, mosható. Az ágy kérhető fehér bútorlapból vagy fenyőből, bármilyen színre pácolva. Igényes, szép kivitel!
Megrendelem
 
Honlapkészítés