Notice: Undefined index: options in /home/noyahuly/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 102
Kapcsolat Noya gyermekbútor gyerekágy NOYA

NOYA

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon, vagy írjon nekünk

Kérdése van?

Írjon nekünk üzenetet elérhetőségeink egyikén, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt!

Telefonszám

+36 30 225 3730

E-mail

info@noya.hu

Székhely

1172 Budapest, Robogó u. 57.

  • Kapcsolat

  • 15 év szakmai tapasztalatával és szeretetével készítjük Önöknek gyerekágyainkat, bútorainkat. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű, letisztult kiviteltől, egészen a díszes, mesevilágot idéző gyerekbútorok is. Egyedi elképzelés, tervezés alapján szívesen elkészítünk bármilyen gyerekágyat, melyet Ön szeretne gyermeke szobájába.
  • Gyermekünk alvási rutinját nagyban befolyásolja a környezet, a gyerekszoba, melyben elhelyezzük. Ha színes, ingerdús környezet, akkor jól fejlődik gyermeke kreativitása, képzelőereje, melyre egy életen át nagy szükségünk van, hogy megálljuk a helyünk a felnőtt életben. Gyermekeinknek nagyon fontos, hogy magukénak érezzék kis birodalmukat, ugyanis így tudják, hogy ez az ő kis meseviláguk, ahol csak az önfeledt játéknak, meseviláguknak élhetnek. A gyerekszoba, gyerekágy, melyben gyerekünket altatjuk, akkor megfelelő, ha az ő ízlésvilágának megfelelő, tehát rajong érte, szívesen tölt időt benne, ezért minden esetben az ő igényeiket kell figyelembe vennünk! Sok gyermeknél problémát okoz, hogy külön aludjon a szülőktől, de sok éves tapasztalatunk alapján ez a probléma szinte azonnal megoldódik ezekkel a vidám, gyönyörű gyerekágyakkal. Mindig tartsuk szem előtt, hogy elsősorban a gyermekünknek kell, hogy tetszen a környezet!

Termékeinket (lakástextíliák, baldachin, párnák, puffok, fotelek, matracok, gyerekágyak, kinyitható ágyak és minden kínálatunkban szereplő darabot) a lehető legnagyobb odafigyeléssel, szakmai tapasztalattal, minden esetben egyedi gyártással készítjük el. A termékhez felhasznált összes alapanyagra nagy hangsúlyt fektetve gyártjuk le az Ön igényeinek megfelelően. Fából készült termékek esetén natúr borovi fenyővel dolgozunk, mely erős, bírja a terhelést. A felhasznált textíliák minden esetben kiváló minőségűek, ugyanis színtartók, nem bolyhosodnak, alacsony hőfokon mosógépben, normál mosással, kímélő mosószerrel moshatók. Mi is gyakorló szülők vagyunk, tehát elsődleges szempont a termékek könnyű tisztíthatósága és ezt mindig szem előtt tartjuk. 15 év szakmai tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen egyedi elképzelést, változtatást el tudunk végezni. Kérjük, hogy ossza meg velünk elképzelését és mi elkészítjük az Ön számára legjobb megoldással!

Keresse bátran tervezőnket, hogy az Ön gyermekének is megvalósítsuk az álmait!