Notice: Undefined index: options in /home/noyahuly/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 102
Noya gyermekbútor gyerekágy - NOYA

NOYA

Noya gyermekbútor - Szabja gyermeke kedvére!


Egyedi gyermekbútorok

Adja le rendelését még ma egyedi elképzelései alapján!

Egyedi megoldás a piacon - Noya gyermekbútor

Rólunk

Noya gyermekbútor

Vállalkozásunk a hazai gyermekbútor kínálattól teljesen eltérő, különleges formájú és színvilágú gyermekbútorokat kínál Önnek és gyermekének.

Bútorainkat azoknak a szülőknek ajánljuk, akik azt szeretnék, hogy gyermekeik egy vidám, egyedi, fantáziadús és praktikus gyermekszobában nőjenek fel és élvezzék az ott töltött időt.

Minden kisgyermek vágya, hogy kis birodalma színes, érdekes, játékra hívogató legyen és szívesen töltsön időt benne.

A szobák hangulatát a gyerekek és a szülők ízlésének megfelelően próbáltuk kialakítani sok kis „szakértő” véleményét figyelembe véve.

– 15 év szakmai tapasztalatával és szeretetével készítjük Önöknek gyerekágyainkat, bútorainkat. 

A Noya gyermekbútor kínálatában megtalálhatóak az egyszerű, letisztult kiviteltől, egészen a díszes, mesevilágot idéző gyerekbútorok is. Ha van egyedi elképzelés, akkor tervezés alapján szívesen elkészítünk bármilyen gyerekágyat, melyet Ön szeretne gyermeke szobájába.

Gyermekünk alvási rutinját nagyban befolyásolja a környezet, a gyerekszoba és a gyerekágy melyben elhelyezzük. Ha színes, ingerdús környezet, akkor jól fejlődik gyermeke kreativitása, képzelőereje, melyre egy életen át nagy szükségünk van, hogy megálljuk a helyünk a felnőtt életben. Gyermekeinknek nagyon fontos, hogy magukénak érezzék kis birodalmukat, ugyanis így tudják, hogy ez az ő kis meseviláguk, ahol csak az önfeledt játéknak, meseviláguknak élhetnek. A gyerekszoba, gyerekágy, melyben gyerekünket altatjuk, akkor megfelelő, ha az ő ízlésvilágának megfelelő, tehát rajong érte, szívesen tölt időt benne, ezért minden esetben az ő igényeiket kell figyelembe vennünk! Sok gyermeknél problémát okoz, hogy külön aludjon a szülőktől, de sok éves tapasztalatunk alapján ez a probléma szinte azonnal megoldódik, amint  ezekben a vidám, gyönyörű gyerekágyakban alszanak. Mindig tartsuk szem előtt, hogy elsősorban a gyermekünknek kell, hogy tetszen a környezet!

– Alapanyagok fontossága:

 

A Noya gyermekbútor összes termékét (lakástextíliák, baldachin, párnák, puffok, fotelek, matracok, gyerekágyak, kinyitható ágyak és minden kínálatunkban szereplő darabot) a lehető legnagyobb odafigyeléssel, szakmai tapasztalattal, minden esetben egyedi gyártással készítjük el. A termékhez felhasznált összes alapanyagra nagy hangsúlyt fektetve gyártjuk le az Ön igényeinek megfelelően. Fából készült termékek esetén natúr borovi fenyővel dolgozunk, mely erős, bírja a terhelést. A felhasznált textíliák minden esetben kiváló minőségűek, ugyanis színtartók, nem bolyhosodnak, alacsony hőfokon mosógépben, normál mosással, kímélő mosószerrel moshatók. Mi is gyakorló szülők vagyunk, tehát elsődleges szempont a termékek könnyű tisztíthatósága és ezt mindig szem előtt tartjuk. 15 év szakmai tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen egyedi elképzelést, változtatást el tudunk végezni. Kérjük, hogy ossza meg velünk elképzelését és mi elkészítjük az Ön számára legjobb megoldással!

Keresse bátran tervezőnket, hogy az Ön gyermekének is megvalósítsuk az álmait! 

Minőség és biztonság

Szivacsbútoraink jó minőségű alapanyagokból (felnőtt bútorokhoz használt szivacsból), tartós használatra készültek, szem előtt tartva a gyermekek biztonságát, teljesen balesetmentesek.

Tekintse meg termékeinket és ha vásárolni szeretne, akkor töltse ki a megrendelőlapot. Kérdés esetén hívja a 06-30-225-37-30-as telefonszámot.

Kellemes nézelődést kívánunk: Noya team

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolat gombra kattinva