Notice: Undefined index: options in /home/noyahuly/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 102
Baldachin ágy fölé - NOYA

NOYA

Baldachin ágy fölé

Baldachin ágy fölé

39 900 Ft

Áraink az áfát tartalmazzák.

A termék ára a szállítási költséget nem tartalmazza. Annak kiszámítása a megrendelés pontosítása után történik.

Baldachin ágy fölé. Bármilyen méretű meglévő ágy fölé rendelhető mennyezetre rögzíthető baldachinkeret (2 x 2 cm vastag fenyő fakeret), tépőzárral rögzíthető leomló fehér, enyhén áttetsző voile függöny baldachinnal, mely minden oldalon enyhén fedésben helyezkedik el a mennyezeti kereten, így összefogva a sarkoknál enyhén redőződik, szépen omlik lefelé a keretről.

A terméket megrendelésre készítjük, a megrendelést 30% előleg befizetésével vesszük fel, az elkészítési határidő kb 3-4 hét.

 

Baldachin ágy fölé:

Ára 200×90 cm-es méretben: 39.900 ft (a világítás külön kérhető a baldachinhoz, nagyon hangulatos)

Ára 160×90 cm-es méretben: 34.900 ft ( a világítás külön kérhető a baldachinhoz, nagyon hangulatos)

200×140 cm-es méretben: 49.900 ft ( a világítás külön kérhető a baldachinhoz, nagyon hangulatos)

A keretről lelógó fehér voile baldachin függönyök a baldachinkeret 4 sarkánál tetszőleges magasságban csomóra köthetők, így egyedileg állítható be a baldachin magassága. Vagy akár összekötő zsinórral, masnival is kombinálható. A voile függöny aljában ólomzsinór van, így szépen húzza lefelé a függönyt és helyén tartja.

Mivel a baldachin csak a függönyökből áll, nincs fakeret az ágy négy sarkánál, így teljesen balesetmentes, nem akadályoz a közlekedésben, akár kisgyermekek szobájába is ideális.

Bármilyen gyerekszobát, tiniszobát vagy saját hálószobánkat is újjávarázsolhatjuk ezzel az egyszerű, de nagyon mutatós megoldással!

Igény szerint bármilyen méretben, színben elkészítjük, kérjen egyedi árajánlatot kollégánktól.

Általános információk :

 

Az elküldött megrendelést követően minden esetben megkeresi Önt kollégánk telefonos egyeztetés céljából. Minden részletet egyeztetve (esetleges változtatások, méret, szín egyeztetése, elkészítési idő, szállítás módja, stb) iktatjuk a megrendelést, majd ezt követően igazoljuk vissza a megrendelést.

A terméket (lakástextíliák, baldachin, párnák, puffok, fotelek, matracok, gyerekágyak, kinyitható ágyak és minden kínálatunkban szereplő darabot) a lehető legnagyobb odafigyeléssel, szakmai tapasztalattal, minden esetben egyedi gyártással készítjük el. A termékhez felhasznált összes alapanyagra nagy hangsúlyt fektetve gyártjuk le az Ön igényeinek megfelelően. Fából készült termékek esetén natúr borovi fenyővel dolgozunk, mely erős, bírja a terhelést. A felhasznált textíliák minden esetben kiváló minőségűek, színtartók, nem bolyhosodnak, alacsony hőfokon mosógépben, normál mosással, kímélő mosószerrel moshatók. Mivel gyakorló szülők vagyunk mi is, elsődleges szempont a termékek könnyű tisztíthatósága, ezt mindig szem előtt tartjuk. 15 év szakmai tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen egyedi elképzelést, változtatást el tudunk végezni, ossza meg velünk elképzelését és mi elkészítjük az Ön számára legjobb megoldással!